Verhalen van VAIPers

Collega’s delen ervaringen

Bij Van Ameyde Interim Professionals (VAIP) maken we de beloftes van onze klanten aan hun klanten waar. Elke dag. De ‘story’ van de verzekeraar, makelaar, volmacht, het intermediair, of de corporate met een eigen schadeafdeling ligt dus voor een belangrijk deel bij jou, de ‘VAIPer’. VAIPers zijn gedreven, hebben een warm hart en zijn er voor elkaar. En daar hoort ook bij: samen leerzame én leuke dingen doen. Met elkaar praten over waar je tegenaan loopt en ideeën uitwisselen. Dit zijn de verhalen van je collega’s.

Je collega’s aan het woord

Wendy Furtado
Met dank aan VAIP durfde ik als zelfstandige schadebehandelaar aan de slag te gaan
Marinailies Major
‘Slechtziend en gedetacheerd worden een combinatie die mogelijk is’
Petra Volders
‘Detachering is niet nieuw, maar de benadering van VAIP is wél positief en verfrissend.’
Arjan Oosterom
‘Ik vind het leuk om kennis over schadebehandeling en de bijbehorende processen over te dragen.’
Smaranda Huizing
‘De mensen van VAIP zijn super leuk en vriendelijk, ik voelde me er gelijk thuis.’
Melanie van Weiden
‘Flexibiliteit komt hier echt van twee kanten. En dat is goud waard!’
Monifa Santai
‘Je leert zoveel van steeds voor andere klanten werken.’
Harma Veenstra
‘De vrijheid van mijn eigen bedrijf gecombineerd met detachering werkt voor mij erg goed.’
Miranda van Loosbroek
Werken als het mij uitkomt, en dat past mij prima!
Ahmet Ulusoy
Met dank aan VAIP durfde ik als zelfstandige schadebehandelaar aan de slag te gaan