Smaranda Huizing

Wat je studeert zegt niet zoveel over waar in je werk je passie blijkt te liggen. Ik heb archeologie gestudeerd (wat heel leuk is), maar ik werd schadebehandelaar bij verschillende verzekeraars op Reis en Brand. Vervolgens heb ik een tijd als acceptant gewerkt, maar bij schadebehandeling ligt mijn passie. Ik wil de klant helpen en als schadebehandelaar kan ik me daar helemaal op storten.

Hoe ik bij VAIP ben gekomen? Recruiter Ronald The heeft me benaderd via Indeed. Na het eerste contact was ik helemaal enthousiast. Goed contact, duidelijk wat er van je verwacht wordt en wat je van VAIP kan verwachten. In de voorwaarden staat de werknemer voorop en VAIP biedt goede ontwikkelingsmogelijkheden. Maar ook leuke teamuitjes.  De mensen van VAIP zijn super leuk en vriendelijk, ik voelde me er gelijk thuis!

Wat ik zo mooi vind aan detachering is dat ik bij verschillende bedrijven kennis van de systemen en werkwijzen kan opdoen. Ik wil me graag ontwikkelen tot senior schadebehandelaar multibranche en VAIP maakt dat voor me mogelijk.