Miranda van Loosbroek

Na 37 jaar loondienst bij diverse werkgevers, was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, met als uitgangspunt een ideale combi tussen werk en privé. Eigenlijk wist ik zelf al wel een beetje dat het ondernemerschap de beste optie was voor wat betreft mijn wensen, alleen het lef om door te pakken had ik niet. Dan ineens komt VAIP precies op het juiste moment op je pad. Zij geven je net dat extra zetje om de stap te durven zetten als zelfstandig ondernemer. Voor mij de ideale oplossing om zelf regie te houden op ‘mijn’ agenda!

Werken als het mij uitkomt, en dat past mij prima! Daarnaast voel ik mij prettiger bij tijdelijke opdrachten. Tijdelijk vlammen en dan weer een nieuwe uitdaging aangaan. Pieken als het nodig is. Dat geeft mij energie. Tijd om te vervelen is er niet!

Het typeert VAIP dat zij op een betrouwbare, fijne en transparante manier samenwerken en meedenken in oplossingen. Het netwerk van VAIP is groot, maar ook grote banken en verzekeraars weten VAIP goed te vinden. Daarnaast zijn zij goed op de hoogte van mijn expertise en inzetbaarheid. Het is een prima thuishaven.