Melanie van Weiden

Een fun-fact om te weten is dat ik ‘per ongeluk’ in 2015 heb gesolliciteerd als schadebehandelaar bij Van Ameyde. Ik had niet goed genoeg gekeken en solliciteerde op een functie in Rijswijk. Dat is vijf kwartier bij mij vandaan. Ik was 19 had geen auto en dacht: wat heb ik mezelf aangedaan….

Diezelfde dag nog werd ik uitgenodigd op gesprek en dacht: ik ga gewoon wat heb ik te verliezen? Zo gezegd zo gedaan. En Van Ameyde had óók een vestiging in mijn woonplaats en ik mocht na zes weken Rijswijk lekker op het fietsje naar kantoor. Twee jaar later miste ik de dynamiek. Elke dag hetzelfde werk op dezelfde plek was uiteindelijk niet wat ik zocht. Mijn toenmalig manager verwees me naar Van Ameyde Interim Professionals. Ik ben op gesprek geweest bij Zeynep en maakte de overstap naar VAIP. Met in mijn achterhoofd ‘het kan niet fout gaan, hooguit anders’, startte ik eind 2017 bij ‘mijn’ eerste klant.

Na ruim zeven jaar werk ik nog steeds met plezier bij VAIP. Bij iedere verzekeraar is het anders. Ik heb inmiddels bij zes verschillende verzekeraars in de ‘keuken’ mogen kijken. Ik denk dat ik inmiddels wel een masterchef ben 🙂

Ik ben 27 jaar oud en rond aankomende maand (juni 2022) mijn Rechtenstudie af, die ik in deeltijd naast mijn baan heb gevolgd. Bij VAIP kreeg ik de ruimte, ook als tentamens op werkdagen zijn. Hoe flexibeler jij je opstelt, hoe flexibeler VAIP met jou is. En dat is goud waard. Naast de al drie behaalde Wft-diploma’s ben ik, met het opleidingsbudget van VAIP, gestart met de opleiding Algemeen Personenschade bij Nibesvv. Mijn uiteindelijke doel is om letsel er nog bij te leren zodat ik multi-inzetbaar ben, maar dan op écht alle branches!