Over ons

Mensen en bedrijven verbinden

Vacaturesites, LinkedIn, uitzend- en detacheringsbureaus. Zoveel mogelijkheden. Toch vind je nooit de juiste acceptanten en schadebehandelaars als je ze het hardst nodig hebt. Met deze uitdaging van de verzekeringsmarkt en onze klanten in de leasemarkt zijn wij aan de slag gegaan. In 2009 detacheerden we onze eerste schadebehandelaars. Sindsdien groeit ons team en versterken ook acceptanten en recruiters ons team. Want wat ons drijft is mensen en bedrijven verbinden!

Uw belangen in goede handen

Als bedrijf zijn we jong, maar dat maakt ons niet minder ervaren. Ons gedreven team is sinds 2019 enorm gegroeid met heel ervaren schade-experts en servicedeskmedewerkers. Bij wie de belangen van u en uw verzekerden in goede handen zijn.

Mensen helpen op momenten die ertoe doen

In het hart van de klantbeleving

De beloftes die je als onze klant doet aan verzekerden of leaserijders maken onze mensen achter de schermen waar. Zo werken wij in het hart van de klantbeleving. Dat doen de mensen van Van Ameyde voor meer dan 1.000 zakelijke klanten in de wereldwijde verzekerings- en risk-managementmarkt.

Schade-oplossingen: IT en mensen

Wat alle bedrijven binnen onze internationale organisatie delen, is onze focus op schade. Van IT-oplossingen voor de verzekerings- en schadestraat en outsourcing van schadeportefeuilles tot schade-expertise voor complexe, grootzakelijke schades. Én capaciteitsoplossingen: detachering en recruitment door Van Ameyde Interim Professionals.

Jouw klanten in goede handen

Een positieve ervaring binnen jouw zakelijke kaders:
onze professionals staan voor

Vertrouwd netwerk van specialisten

Als schade-experts werken we iedere dag met gespecialiseerde partijen, waaronder reconditioneringsbedrijven en ingenieursbureaus. Ook werken wij met een vast netwerk van zzp’ers om flexibel in te kunnen spelen op de variabele werklast. Wij screenen iedereen zorgvuldig en sluiten waterdichte SLA’s met hen af. Dankzij geautomatiseerde KPI-monitoring weet u zeker dat u van ons en onze partners de service krijgt die wij met u hebben afgesproken.

Samen met onze zusteronderneming in de UK maken wij deel uit van het internationale Van Ameyde. Daaronder vallen ook de technische experts van Arntz | van Helden en de transportexperts van Van Ameyde Marine. Met dit eigen netwerk helpen wij klanten met schades over de hele wereld. Ook voor uw internationale risico’s bieden wij dus een vertrouwde, gespecialiseerde one-stop-shop service.

Praat met ons

Heb je capaciteitsproblemen? Of wil je als interim professional aan de slag?
Bel, mail of app ons!