Een Dag als Fieldmanager bij Van Ameyde Interim Professionals België

Als Fieldmanager bij Van Ameyde Interim Professionals België is geen enkele dag hetzelfde, en dat is precies wat mijn job zo boeiend maakt. Mijn dagen zijn gevuld met afwisseling, uitdagingen en waardevolle ontmoetingen met verschillende mensen.

Mijn dag begint met het doornemen van mijn berichten op verschillende kanalen, zoals Whatsapp, LinkedIn, sms en e-mail. Dit is essentieel om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en vragen van zowel klanten als kandidaten.

Vervolgens staat er een bezoek aan een potentiële klant op de planning. Dit is een kans om ons bedrijf voor te stellen en te bespreken hoe we kunnen samenwerken om hun personeelsbehoeften en noden te vervullen.

Een ander hoogtepunt van mijn dag is het ontmoeten van kandidaten voor Van Ameyde Interim Professionals België, vaak samen met mijn gewaardeerde collega Ronald The uit Nederland. Het is geweldig om getalenteerde professionals te ontmoeten en te kijken hoe we hen kunnen matchen met passende opdrachten.

Tijdens mijn bezoeken aan opdrachtgevers zie ik ook regelmatig een van mijn ‘vaipers’ in actie, wat altijd een waar genoegen is. Het is fantastisch om te zien hoe zij hun expertise inzetten en waarde toevoegen aan onze klanten.

Na een boeiende dag keer ik huiswaarts en neem ik de tijd om vragen van klanten en kandidaten via verschillende kanalen te beantwoorden. Het is een voldoening gevend gevoel om anderen te kunnen helpen en te ondersteunen in zowel hun noden als carrière- en personeelsbehoeften.

Kortom, mijn job als Fieldmanager bij Van Ameyde Interim Professionals België is zeer tof, uitdagend en boeiend. Het stelt me in staat om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk, en om mijn ‘vaipers’ te helpen groeien in hun loopbaan.